Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pets, Sidonie i Crim + La Inquisición actuaran a l'Auditori del Camp de Mart

Els concerts dels dies 16, 17 i 18 d'abril, que es van ajornar per la pandèmia, conformen la posada en marxa del projecte 'Sala Tarragona'

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb els representants de les sales i els músics, a les grades de l'Auditori del Camp de Mart L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb els representants de les sales i els músics, a les grades de l'Auditori del Camp de Mart MANEL R. GRANELL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Març 2021 14:57

El cicle 'Sala Tarragona', una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona i les sales Zero de Tarragona i Lo Submarino de Reus que es va haver de suspendre la tardor passada a causa de la segona onada de la pandèmia, presenta els concerts de Els Pets, Sidonie i Crim + La Inquisición, els dies 16, 17 i 18 d'abril al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Segons ha expressat l’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, durant la presentació aquest matí al mateix Auditori del Camp de Mart, “els últims mesos hem estat treballant colze a colze amb les dues sales amb l’objectiu de poder realitzar el màxim de concerts possibles aquesta primavera amb les màximes garanties". Ricomà ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta nascudes del territori que, segons ha expressat "posen en valor el talent musical i demostren que la cultura és segura i necessària". Més enllà de la situació provocada per la pandèmia, l'alcalde ha posat el Camp de Mart a disposició dels promotors per a fer noves programacions "en un espai que ha estat infrautilitzat en els últims anys".

A la presentació també han assistit representants de la Sala Zero, Tonet Sánchez, i de Lo Submarino, Víctor Bladé. Ambdós han agraït el suport rebut per part de l'Ajuntament de Tarragona per tirar endavant aquest cicle i poder així donar veu tant a sales com a artistes. "Aquest és un projecte necessari perquè les sales i els artistes mantinguin la seva activitat", ha remarcat Tonet Sánchez.

Els concerts

La primera cita serà divendres 16 d’abril, a les 20 h, amb Els Pets, que arriben amb les entrades exhaurides. Aquest cop interpretaran dalt l’escenari els grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics, fent una mirada retrospectiva del què han estat els 35 anys de la carrera del grup. El bateria i vocalista de Els Pets, Joan Reig, també present a la presentació d'aquest matí, s'ha mostrat molt satisfet i agraït per la iniciativa del cicle i ha reiterat "el paper de la cultura, més necessària que mai pel benestar de totes les persones".

L'endemà dissabte 17, també a les 20 h, serà el torn del grup barceloní Sidonie, que presentarà el seu últim disc 'El regreso de ABBA'.

Per últim, els tarragonins Crim celebraran els seus 10 anys de punk-rock dalt l’escenari, el diumenge 18 d’abril, a les 19 h. El vocalista i guitarrista de Crim, Adrià Bertran, ha expressat durant la roda de premsa "la importància de programacions com Sala Tarragona pels músics com nosaltres que encara ens estem fent camí després d'un any tan dur com el passat". Els acompanyaran La Inquisición presentant el seu últim disc 'Tenevrae'.

Les entrades

Les entrades, tant per dissabte 17 com per diumenge 18, ja estan novament a la venda a través del web www.salatarragona.cat. Per cada concert es posen a la venda 800 entrades, que corresponen al 50% de l'aforament del Teatre Auditori del Camp de Mart.

El projecte 'Sala Tarragona', liderat per la Sala Zero i Lo Submarino de Reus, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la patronal de sales de concerts ASACC que vincula diferents establiments culturals d’arreu de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: