Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els Gossos' de la Sala Trono inicia a Riudoms la gira del 2021

La nova producció de la sala tarragonina arriba, aquest dissabte 20 de febrer, a les 19:30h, al Teatre Auditori Casal Riudomenc

Escena de 'Els Gossos' a La Villaroel de Barcelona Escena de 'Els Gossos' a La Villaroel de Barcelona ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Febrer 2021 16:38

La Sala Trono iniciarà aquest dissabte 20 de febrer a Riudoms la gira del 2021 de la seva nova producció: 'Els Gossos'. L'últim text del director i dramaturg argentí Nelson Valente es presentarà, a les 19:30h, al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

‘Els Gossos’ es va estrenar el passat mes d'octubre a La Villarroel de Barcelona, convertint-se en el primer text de l’autor que s’estrena abans a Catalunya que a Buenos Aires.

El text ens situa en una celebració familiar en què un esdeveniment aparentment causal serveix de detonador d’una crisi que posarà en joc tots els aspectes de la vida i ens endinsarà en qüestions que afecten tota la humanitat. Mercè Aránega, Màrcia Cisteró, Joan Negrié i Albert Pérez interpretaran la “suposadament” assentada família de qui coneixerem els secrets enterrats en l’ànima fosca de la quotidianitat.

El projecte neix d’una llarga relació amb el director i dramaturg i que va esciure especialment per l’ocasió. La bona relació de Valente amb La Trono sorgeix a partir de treballar junts amb l’èxit teatral ‘El Loco y la Camisa’ al FITT Noves Dramatúrgies (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) l’any 2013. Des d’aquell moment, l’equip de la sala va decidir que volia produir un nou text de l’autor.

Algunes dates de la gira: 20/2 Riudoms; 21/02 Vilafranca del Pendès; 28/02 Torelló; 20/03 El Morell; 26/03 Tarragona; 27/03 El Vendrell; 22/05 Reus.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: