Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Que! Infierno de cabaret' arriba a Tarragona ple de màgia, ball i humor

La comèdia teatral de la companyia LosQUE! s'estrenarà els dies 20 i 21 de febrer al Teatre del Centre Cívic de Torreforta

'Que! Infierno de cabaret', de la companyia LosQUE!, s'estrenarà els dies 20 i 21 de febrer al Teatre del Centre Cívic de Torreforta 'Que! Infierno de cabaret', de la companyia LosQUE!, s'estrenarà els dies 20 i 21 de febrer al Teatre del Centre Cívic de Torreforta LosQUE!
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Febrer 2021 20:58

Després d'estrenar-se amb èxit a Barcelona i Reus, la companyia LosQUE! presentarà a Tarragona l'espectacle 'Que! Infierno de cabaret', organitzat per l'Associació La Unió de Sant Pere i Sant Pau. Un espectacle únic i original dirigit per Rubén Calvente, que es podrà veure els dies 20 i 21 de febrer al Teatre del Centre de Cívic de Torreforta.

Que infierno de cabarete petita

Sinopsi

La comèdia teatral transcorre en les entranyes de l'infern, on les dues vedettes, Lady Savannah i La Mega Pubilla, estan preparades per fer el show final i pujar al purgatori i finalment, al cel. Quan apareix el Mag (Manu Barea) que, sense preparació prèvia, Satan els obliga a incloure-ho en l'espectacle, convertint aquesta "fase final" en un concurs cabaretesc, en el qual només un podrà pujar a al cel.

Un espectacle que farà volar amb la seva màgia, ballar amb la seva música i riure sense parar durant una hora i mitja a públics de totes les edats.

L'organització garanteix que es prendran totes les mesures Covid-19 abans, durant i després de la funció.

Venda d'entrades

Les entrades pels dies 20 de febrer (19:30h) i 21 de febrer (19:00h) es poden adquirir per 15 euros a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: