Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'EnVIU' arrenca a Valls

La Tieta Clara obre el cicle aquest dimarts, que es completa amb les actuacions d'Èric Vinaixa (dimecres), Cool Fiction (dijous) i Mariona Escoda (divendres)

La Tieta Clara presentarà el seu nou treball ‘Armilles i Tirants’ en el marc del cicle 'EnVIU' La Tieta Clara presentarà el seu nou treball ‘Armilles i Tirants’ en el marc del cicle 'EnVIU' TWITTER AJUNTAMENT DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Juliol 2020 21:39

Valls donarà el tret de sortida, aquest dimarts 21 de juliol, a quatre nits musicals del cicle 'EnVIU'.  La programació d'aquest any ha volgut apostar, amb més força que mai, pel segell de Territori Creatiu Vallenc, donant cobertura a un conjunt de propostes d'artistes i productores locals, en un moment especialment complicat per a la indústria cultural, i comptant amb la complicitat habitual de la DO Tarragona.

D'aquesta manera, en el marc del cicle 'EnVIU', que configura l'apartat musical, les cançons d'amor i nostàlgia dels vallencs La Tieta Clara ressonaran al Carme la nit del 21 de juliol en la que serà la presentació del seu nou treball ‘Armilles i Tirants’, una proposta inicialment integrada en la darrera programació dels Teatres de Valls, ajornada arran de la crisis del Covid19 i que tindrà ara lloc, de manera gratuïta, en el cicle EnViu d'enguany. Per aquelles persones que haguessin adquirit entrades per al concert al Teatre Principal es procedirà al reintegrament de les mateixes tan bon punt reobri el servei de taquilles al carrer Jaume Huguet.

La nit del 22 de juliol serà el torn d'Èric Vinaixa, en aquest cas presentat per la productora vallenca Batall, i que portarà a Valls un directe acústic carregat de bones vibracions, amb un repertori format per música pròpia i per versions de clàssics que han marcat la seva carrera musical. La proposta comptarà amb l'habitual interacció amb el públic, empatia i bon humor que caracteritza l'artista.

La tercera de les nits, la del 23 de juliol, tornarà a dur segell local, amb l'actuació i potent posada en escena del grup de versions Cool Fiction, que amb els seus temes de pop, rock, disco, funk, soul, etc., faran gaudir al públic amb els millors èxits musicals de les darreres dècades.

Ja per acabar, la nit del 24 de juliol la vallenca Mariona Escoda, acompanyada al piano per l'Andreu Dexeus, interpretarà temes clàssics i de musicals, carregats de sentiments i complicitat.

Reserva gratuïta d'entrades

La reserva gratuïta de les entrades es podrà fer mitjançant el portal de ticketing Eventbrite i cada persona podrà reservar un màxim de dues entrades. Es recomana utilitzar dispositius mòbils tant per a reservar com per mostrar l'entrada a l’accedir-hi.

Mesures de seguretat garantides

Per donar compliment als protocols per la crisi sanitària de la Covid-19 i garantir la seguretat dels espectadors, artistes i personal, tots els espectacles al Convent del Carme comptaran amb diverses mesures de protecció, entre les que destaca la limitació de l’aforament a 200 persones per proposta, així com l’obligatorietat d’accedir-hi amb mascareta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: