Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

In Crescendo, aquest diumenge al Bravium Teatre

El grup vocal actuarà a les 19:00h al teatre reusenc

In Crescendo In Crescendo CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Febrer 2020 16:46

El Bravium Teatre de Reus serà l'escenari del concert del grup vocal In Crescendo, que tindrà lloc aquest diumenge 9 de febrer, a les 19h. 

In Crescendo va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, es van presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 'Oh Happy Day!', que van aconseguir guanyar. Així va arrencar la història musical del grup. Es van presentar al públic amb el nostre primer disc ‘Som In Crescendo’ (2015), que els va portar de gira a Catalunya, Balears i Europa en més de 50 concerts, passant per cartells com el del Festival de Cap Roig i el Festival Grec de Barcelona.

El segon espectacle va arribar a l'hivern de 2015, acompanyats de l'Orquestra de Cambra de Granollers. Un concert especial que reunia més de 25 músics sobre l'escenari i que al 2016 va prendre forma de DVD musical.

Aquesta cursa de fons sense interrupcions va continuar amb un segon disc i espectacle: 'Ínfimit' (2017), un viatge a la infantesa des de la perspectiva d'un adult. Ser grans sense deixar de ser petits.

Després de tres gires de concerts arreu del país i diverses col·laboracions amb artistes (com Mishima, Damaris Gelabert, Gemma Humet, Manu Guix...), el grup rebre el Premi Espai Ter, gràcies al qual van gravar un tercer disc: 'Inesperat' (2018). Aquest tercer àlbum va arribar en un moment clau de consolidació i creixement i tot just comença a rodar per teatres i auditoris. 

Les entrades es poden adquirir per 12 euros (10 euros per als socis del Bravium).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: