Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Rastrers argelers', aquest cap de setmana a la Sala Trono de Tarragona

L'obra dirigida per Aina Huguet es presentarà divendres i dissabte, a les 20:30h, i diumenge, a les 18:30h

Escena de l'obra teatral 'Rastres Argelers', d'Aina Huguet Escena de l'obra teatral 'Rastres Argelers', d'Aina Huguet SALA TRONO
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 07 Febrer 2020 08:28

L'autora i directora de 'Rastres Argelers', Aina Huguet, serà aquest cap de setmana a Tarragona per intrepretar - juntament amb Bàrbarga Roig- la seva obra teatral. Les funcions es representaran a la Sala Trono Armanyà, el divendres 7 i el dissabte 8 de febrer, a les 20:30h, i diumenge dia 9, a les 18:30h. 

Sinopsi

Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis... i de la memòria.

Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: