Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert d'Any Nou amb el Cor Ràdio Ciutat de Tarragona

El concert tindrà lloc aquest diumenge 12 de gener, a les 19h, a la Parròquia de Sant Joan Baptista

Imatge d'arxiu del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona Imatge d'arxiu del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona ARXIU / RÀDIO CIUTAT DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Gener 2020 23:48

La Parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona acollirà aquest diumenge 12 de gener, a les 19h, el 10è Concert Musical d'Any Nou 2020. Es tracta d'un concert solidari que comptarà en la primera part amb l'actuació del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona dirigit per Anna Vidal i seguit d'un tram de temps clàssic musical a càrrec d‘en Jordi Català al teclat. Finalment tindrà lloc la santa missa cantada pel grup de cantaires de l’Ateneu de Tarragona que seguidament cantaran el 'Virolai' entre altres temes.

Per acabar, conjuntament s'interpretarà el llegendari tema 'Imagine' de John Lennon, en català, l'himne del COOPPEL per l'Internacional per la Pau 2022.

L'assistència és gratuïta i per a tots els públics. Així no obstant, es podran fer aportacions voluntàries per a les obres majors de la Parròquia.

Anna Vidal, directora del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona

Anna Vidal és la directora del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona inaugurat el 28 d'octubre de 2018 amb un concert al Teatret del Serrallo amb èxit de públic.

Es tracta de la nova etapa del fins ara conegut com a Vedruna Cor qui amb el suport de Ràdio Ciutat de Tarragona encara nou projecte pel foment i aposta del cant coral al territori. Anna Vidal també presenta l’espai ‘Clàssic’s Tarragona’ a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: