Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pastorets del Vendrell presenten 'El primer Nadal dels pastors'

L'obra inèdita dels Pastorets de Catalunya es representarà els dies 12 i 19 de gener i 2 i 9 de febrer al Teatre Àngel Guimèra (TÀG)

Representació del quadre 'Garrofa i Pallanga' dels Pastorets del Vendrell Representació del quadre 'Garrofa i Pallanga' dels Pastorets del Vendrell ARXIU / J.CALLIZO
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Gener 2020 07:48

El Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell serà l'escenari un any més de la representació d'Els Pastorets del Vendrell, que enguany ens presenten un espectacle inèdit, l’obra 'El primer Nadal dels pastors', una adaptació lliure per tal que en gaudeixen tant petits com grans, per això diuen que són uns "Pastorets familiars". Les funcions tindran lloc els dies 12 i 19 de gener i 2 i 9 de febrer, a les 17:00h.

L'espectacle, de dues hores i mitja aproximadament, està estructurat en 25 quadres i compta amb la participació de més de 150 persones col·laboradores que fan possible 'Els Pastorets del Vendrell'.

Cal recordar que les representacions dels Pastorets del Vendrell s'escenifiquen des de fa 54 anys ininterrompudament, si bé el pòsit de fer Pastorets al Vendrell es remunta a una representació de Pastorets de l’any 1883, en la qual participava Pau Casals, quan tenia sis anys.

La venda d'entrades

Les entrades es poden adquirir els dies de representació, a la taquilla del TÀG, a partir de les 16h, per un import de 10 euros (adults), 5 euros (menors de 10 anys o socis dels Pastorets). Si són grups de més de 25 persones podran aconseguir un tiquet de descompte del 50% de bonificació i també hi ha una bonificació especial per a grups de jubilats de més de 25 persones. Aquells que tinguin el carnet Jove, les famílies nombroses, les famílies monoparentals,  els discapacitats, o els que presentin el carnet TR3SC i carnet del Voluntariat per la Llengua també gaudiran d'un 10 % de descompte en les entrades dels adults.

Els i les residents de la Residència d’Avis La Muntanyeta, la Fundació Santa Teresa, el Centre de Dia Anna Serra, la Fundació Llar Santa Anna i Policlínica Comarcal del Vendrell tindran l'entrada gratuïta.

El 10% de la recaptació total de la taquilla es destinarà a una finalitat benèfica.

Reserva d'entrades

Les entrades es poden reservar per telèfon al 977 662 993 o per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (fins a 24 hores abans de la representació). Pel que fa a les invitacions, seran bescanviables per una entrada a la taquilla del teatre els dies de representació, a partir de les 16h, sempre que n’hi hagi per al dia sol·licitat.

Finalment, el tiquet de descompte serà vàlid per descomptar en una entrada (no acumulable) a la taquilla del teatre els dies de representació, a partir de les 16h, sempre que n’hi hagi per al dia sol·licitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: