Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La companyia Calamidad y Desastre tancarà divendres el Festival Teatre Màgic

Serà aquest divendres 29 de novembre, a les 21.30h, a l’Espai Jove Kesse de Tarragona

El tarragoní Mag Gerard, durant una actuació al Festival de Teatre Màgic El tarragoní Mag Gerard, durant una actuació al Festival de Teatre Màgic AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Novembre 2019 18:31

El món de l'il·lusionisme se cita per tretzè any consecutiu als escenaris de Tarragona i de la Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels espectacles de màgia més destacats de l’actualitat. El Festival Internacional Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

El proper divendres 29 de novembre, a les 21.30 h, a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, la companyia aragonesa Calamidad y Desastre clourà el festival amb l’espectacle 'Cabaret màgic'. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat. L’espectacle inclou màgia visual, mentalisme i la participació activa del públic assistent i és una demostració constant de l'enginy de dos genis. Tot això, barrejat amb un humor intel·ligent i molta espontaneïtat...

La programació Cultura Kesse està organitzada pel Servei Municipal de Joventut i presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit jove de la ciutat però està oberta a tots els públics i a propostes d’interès per al públic jove.

Per més informació de la programació podeu consultar els webs www.tarragonajove.org i www.teatremagic.es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: