Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Doble concert a l’Auditori Josep Carreras, aquest cap de setmana

L'Ensemble Vila-seca actuarà divendres i l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE) ho farà diumenge

El diumenge 17 de novembre, l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE) El diumenge 17 de novembre, l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE) CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Novembre 2019 12:52

El proper cap de setmana l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca ens porta dues propostes musicals el divendres 15 i el diumenge 17 de novembre. En primer lloc, l’Ensemble Vila-seca oferirà el concert 'Els ulls del germà etern', sota la direcció de Rafael Fabregat, el proper divendres a les 9 del vespre. Inspirant-se en la novel·la de l’escriptor austríac Stefan Zweig, l’Ensemble Vila-seca torna a l’escenari, conjugant so, imatge i paraula per tal de transmetre a l’espectador l’essència d’un relat llegendari, atemporal, on la poesia i la lucidesa conviuen en estrany equilibri.

En aquesta novela, el príncep guerrer Virata, heroi de mil combats, ha vençut un cop més a l’enemic. Aquesta serà, però, la seva darrera batalla, i l’inici d’un viatge existencial que el durà fins al llindar d’un territori enigmàtic, on rau allò que els savis consideren inexpressable.

El diumenge 17 de novembre, l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE), sota la direcció de Jordi Bonilla, oferirà el seu concert a les 7 de la tarda. L’OSTE neix d’una iniciativa que es proposa crear un espai on reunir músics amateurs, estudiants i professionals dins d’un projecte orquestral focalitzat en la interpretació del gran repertori simfònic que respongui a la realitat musical del territori.

Més de 40 concerts arreu de les nostres comarques en el decurs de mitja dècada, així com la resposta rebuda entre públic, avalen un projecte en contínua consolidació, animant intèrprets i públic a mirar endavant de cara a aprofundir en la música, en la seva difusió i en el coneixement de nosaltres mateixos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: