Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El concert Movistar presenta Cariño i Mavica a La Capsa de Tarragona

L'actuació tindrà lloc aquest divendres 25 d'octubre, a les 22:30h / El concert és gratuït amb invitació a les botigues Movistar de la ciutat

El trio femení, Cariño El trio femení, Cariño CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 25 Octubre 2019 08:08

La Capsa i Movistar presenten aquest divendres 25 d'octubre, a les 22:30h, el concert de Cariño i Mavica, que tindrà lloc a La Capsa de l'Espai Tabacalera de Tarragona. El concert és gratuït amb invitació a les botigues Movistar de la ciutat.

El grup Cariño és frescor, desimboltura i diversió desenfrenada. Les seves cançons abunden en el cinisme, en la bogeria, però al mateix temps en la naturalitat, en el despertar, en els sentiments més innocents. Per això, després d'escoltar les cançons de María, Paola i Alicia, tens la sensació que és una necessitat instantània, urgent i immediata de cridar a l'amor que asseguin d'una manera que ningú havia fet fins ara. En un temps rècord, Cariño ha aconseguit perfeccionar la seva proposta, sent confirmació en festivals com el Primavera Sound, FIB, Madcool, Vida Festival o Warm-Up. Han signat el seu primer disc amb el títol de 'Mogudes', i que veia la llum el novembre de 2018 amb 'Cançó de Pop d'Amor' com single de presentació que ja acumula milers de plays. Un disc que a vegades ens transporta inevitablement a la dècada dels vuitanta, però elles, tan contemporànies i modernes, amb aquestes melodies sempre excel·lents, que ens desmunten fins a les emocions més entranyables i candoroses.

Mavica és una jove artista originària de Cartagena però resident a Londres,que  presenta el seu primer EP 'Gone' (Beatnik Creative / Hidden Track Records 2019). En aquest primer EP, Mavica explota tota la seva creativitat, apostant per sons que reflecteixen maduresa i frescor a parts iguals. Tenint clares influències com Sufjan Stevens, Bon Iver, Daughter, Ben Howard o Amy Winehouse. Mavica sona única i personal, identificable i memorable. Mavica va produir 'Gone' amb l'ajuda de Pablo Serrano (PBSR), gravant-ho i barrejant-ho en un setmana, en l'estudi de Malena Zavala, en Hemmel (als afores de Londres).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: