Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'abonament de tardor dels Teatres de Valls surt a la venda el 18 de setembre

'Shirley Valentine', 'Vaselina' i 'La tendresa', són els tres espectacles de l'abonament de teatres del Centre Cultural

La nova producció de la Sala Trono de Tarragona, 'Vaselina', dirigida per Sergi Belbel, està triomfant a La Villaroel de Barcelona La nova producció de la Sala Trono de Tarragona, 'Vaselina', dirigida per Sergi Belbel, està triomfant a La Villaroel de Barcelona ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Setembre 2019 17:03

Mercè Arànega convertida en 'Shirley Valentine', Sergi Belbel que dirigeix 'Vaselina' i les T de Teatre i Dagoll Dagom amb la coproducció 'La Tendresa', són els tres espectacles de Teatres de Valls que conformen l'abonament d'aquesta temporada del Centre Cultural. L'abonament sortirà a la venda el proper dimecres 18 de setembre, a partir de les 10 hores, a les taquilles del Teatre Principal i a www.eventrbrite.es. Com a novetat, aquesta temporada la venda online d’espectacles es realitzarà per primera vegada a través d'aquesta plataforma web. Per poder adquirir l'abonament, del 18 al 21 de setembre, les taquilles del Teatre Principal ofereixen un horari especial de matí i tarda, obriran de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

El primer espectacle de l'abonament pujarà a l'escenari el dissabte 5 d’octubre i ho farà amb aires de revolució. Serà la particular revolució d’una mestressa de casa i el formidable monòleg ple d’humor i tendresa protagonitzat per Mercè Arànega interpretant a una 'Shirley Valentine' que es pregunta a si mateixa per què ha deixat que la vida rutinària se li hagi emportat els somnis de jove. 

                                                   'Shirley Valentine', amb Mercè Arànega:

 Shirley Valentine

El director Sergi Belbel posa 'Vaselina',el 9 de novembre, al Centre Cultural, el segon dels muntatges de l’abonament de temporada. Gabriele di Luca, en els textos, per a una coproducció de la Sala Trono i els Teatres de Valls, Tarragona, el Vendrell, Tortosa i el Bartrina de Reus. Espectacle per a una contínua anada i vinguda entre la realitat i l’absurditat, entre allò sublim i la mateixa banalitat, de personatges fent equilibris entre el cel i els baixos fons

Al 30 de novembre es retroben amb Valls les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom amb 'La Tendresa', tercer espectacle d’abonament als Teatres. Una comèdia delirant o una comèdia romàntica de llenyataires i princeses? Tendresa per la història d’una reina que fuig dels homes i s’amaga amb les seves filles en una illa que es creia deserta però que aviat descobreix que, de deserta, no en té res.

                                              'La Tendresa', amb T de Teatre i Dagoll Dagom: 

La Tendresa Dagoll i T de Teatre

A partir del dimecres 25 de setembre, a les 10 hores, es podran adquirir les entrades soltes de tots els espectacles de la programació de Teatres de Valls. A la plataforma web www.eventbrite.es o a les taquilles del Teatre Principal, que del 25 de setembre fins al 5 d'octubre oferiran un horari especial, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: