Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el Festival High Rock-a-billy a Calafell

El millor certamen europeu del gènere reunirà, del 4 al 8 de setembre, grups emblemàtics

El 19è Festival High Rock-a-billy reunirà, del 4 al 8 de setembre, grups emblemàtics d'aquest gènere El 19è Festival High Rock-a-billy reunirà, del 4 al 8 de setembre, grups emblemàtics d'aquest gènere CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Setembre 2019 15:57

El Festival High Rock-a-billy torna a Calafell un any més, en la seva dinovena edició, del 4 al 8 de setembre. Calafell tornarà a gaudir d’un esdeveniment musical de nivell internacional, considerat el millor d’Europa dels dedicats al popular gènere nord-americà dels 50, i que atreu milers de visitants.

El festival, que arriba a la 19a edició, se celebrarà a l’esplanada del pavelló poliesportiu municipal Joan Ortoll, en un seguit de carpes per poder acollir les activitats del festival. El certamen s’havia de fer al propi pavelló, un cop acabades les obres de remodelació. Però el retard dels treballs ho ha fet impossible. S’havien estudiat altres ubicacions, com el Mercat Vell, que va ser descartat per qüestions d’acústica. Les carpes i l’equipament tècnic amb què comptaran permeten garantir les millors condicions possibles per a la celebració del festival.

Bandes emblemàtiques provinents dels Estats Units d’Amèrica, Anglaterra o Alemanya, així com dj’s, amenitzaran les nits a l’esplanda del pavelló i les tardes, a la plaça dels Països Catalans.

També hi haurà dos concerts gratuïts i oberts al públic: la Pre Party, al carrer Monturiol, el 5 de setembre al vespre, amb grups en directe; i l’After Party, també al carrer Monturiol, el 9 de setembre, en aquest cas, amb dj’s.

Un altre atractiu del festival és el tradicional mercat de col·leccionistes de vinils i el mercat de vestuari i complements d’estètica rockabilly, així com la possibilitat de veure molts vehicles americans dels anys 50.

Un gran impacte econòmic al municipi

El Festival High Rock-a-Billy té un elevat impacte econòmic al municipi. L’empenta de l’esdeveniment, que es prolonga els dies previs i posteriors, representa un setembre molt bo per al sector hoteler, la restauració i el comerç, amb molts dies de plena ocupació, just quan la temporada d'estiu comença a declinar. Els visitants que arriben per assistir al certamen són un públic arribat de mig món i d'alt poder adquisitiu. Però a més, és un festival de gran reputació artística, ja que hi passen els millors grups del gènere i això ens dóna un plus de promoció immens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: