Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 14.000 persones van gaudir aquest estiu dels concerts de la TAP

L'equip de la Tarraco Arena agraeix la comprensió de tothom per adaptar-se a l'horari restringit establert jurídicament i esperen "resoldre el més aviat possible aquesta situacó especial"

Manuel Carrasco, amb el públic de la TAP projectat en la pantalla, el passat 10 d'agost Manuel Carrasco, amb el públic de la TAP projectat en la pantalla, el passat 10 d'agost M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Agost 2019 19:59

Des de la Tarraco Arena volen agrair l'assistència a les més de 14.000 persones que han gaudit dels quatre concerts programats aquests últims dies.També fan un nomenament molt especial "a totes aquelles persones que,
per causes de la restricció d'horari establert jurídicament, no han pogut gaudir dels nostres espectacles". Gent vinguda de diferents parts del país que han acceptat aquesta situació especial "que esperem poder resoldre el més aviat possible", afirmen en el comunicat.

L'equip de la TAP assegura que segueix treballant de forma activa "per poder disposar d'un recinte que ha de ser referent de l'activitat cultural de la ciutat, sempre respectant tant el nostre entorn com el veïnat local, oferint al mateix temps les garanties de professionalitat i excel·lència que requereix la normativa actual". També volen donar les gràcies a totes les empreses promotores dels espectacles per la confiança dipositada en la Tarraco Arena."Esperem que continuïn portant espectacles de qualitat a la nostra ciutat", afegeixen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: