Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca Carles Cardó de Valls convida a conèixer la Pallassa Priska

Tots els nens i nenes estan convidats, aquest dijous 13 de juny, a les 18h, a un conte divertit i entranyable de la pallassa

La Pallassa Priska serà aquest dijous a la Biblioteca Carles Cardó La Pallassa Priska serà aquest dijous a la Biblioteca Carles Cardó ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Juny 2019 21:29

El proper dijous 13 de juny, a les 18:00h, tindrà lloc una sessió de contacontes a la Biblioteca Carles Cardó amb la Pallassa Priska, personatge interpretat per Eva González. Tots els nens i nenes estan convidats a un conte divertit i entranyable, on la seva protagonista, la pallassa Priska, despistada de mena, sempre oblida el seu nas màgic per tot arreu. Sort en té, dels seus amics, els habitants de la mar Mediterrània, que li donen un cop de mà per trobar-lo...!

En finalitzar la història els assistents podran participar a un taller de maquillatge relacionat amb el conte. L'entrada a l'activitat és lliure i gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: