Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Yaima Sáez porta la cançó cubana a Reus

L'actuació tindrà lloc aquest dissabte, 1 de juny, a la sala La Plasita, per commemorar el 500 aniversari de la fundació de La Habana

Yaima Sáez és actualment una de les estrelles cubanes més internacionals Yaima Sáez és actualment una de les estrelles cubanes més internacionals JORGE VILLA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Juny 2019 09:45

La coneguda Yaima Sáez portarà els ritmes de la cançó cubana aquest dissabte 1 de juny, a les 21h, a la sala La Plasita (Carrer del Camí de Valls, 106), en un concert organitzat per commemorar el 500 aniversari de la fundació de La Habana i que compta amb la col·laboració de l'Institut Municipal Reus Cultura.

La festa comptarà amb les actuacions també d'Isabel Hernández Alabart, Carmen Espectáculos, Alejandro Matehu Olivera, Darío Reynaldo Fernández i Máximo Torao Ndjoli.

Yaima Sáez és actualment una de les estrelles cubanes més internacionals. Ha realitzat nombroses col·laboracions amb artistes i companyies cubanes i el 2017 la van condecorar amb la Distición por la Cultura Nacional. A Reus presentarà els temes del seu darrer disc 'Armonía', que l'ha portat de gira per nombrosos escenaris arreu del món.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: