Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’escola de dansa Artis organitza dos espectacles solidaris

El primer tindrà lloc aquest diumenge a la Sala Gaudí de Riudoms i, el segon, el 16 de maig al Teatre Bartrina de Reus / Els fons recaptats es destinaran a Aspercam i l’Associació d'Alzheimer Reus i Baix Camp

Els visitants que s’apropin aquest diumenge a la Sala Antoni Gaudí de Riudoms, podran gaudir de 'Aires de Feria', amb diverses actuacions de dansa flamenca Els visitants que s’apropin aquest diumenge a la Sala Antoni Gaudí de Riudoms, podran gaudir de 'Aires de Feria', amb diverses actuacions de dansa flamenca ESCOLA DE DANSA ARTIS
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Mai 2019 07:24

Durant cada curs acadèmic, l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus promou una sèrie de mostres de dansa amb finalitats solidàries. N’és un exemple l’espectacle que cada mes de desembre s’organitza per recaptar fons per la Marató de TV3. Com aquest, la Feria de Abril solidària 'Aires de Feria', que enguany arriba a la seva quarta edició, i la Gala Benèfica, que se celebra cada primavera de forma ininterrompuda des de fa cinc anys, s’han convertit en dues cites ineludibles en el calendari de l’escola i de la ciutat.

Enguany, serà la Sala Gaudí de Riudoms la que acollirà el pròxim diumenge dia 12 de maig 'Aires de Feria', que té com a objectiu convertir-se en un esdeveniment de referència pels amants del flamenc al Baix Camp. Des de la seva primera edició, l’any 2016, 'Aires de Feria' ha mantingut el caràcter benèfic.

Després de donar els diners recaptats amb la venda de les entrades a Down Tarragona (2016), al Taller Baix Camp (2017) i a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre (2018), enguany els beneficis es destinaran a Aspercam. Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona. Els objectius d’aquesta entitat són donar a conèixer aquests trastorns i promoure la sensibilització social i aconseguir la integració de les persones que els pateixen en els serveis i les activitats de comunitat, entre d’altres.

Entre les 11 h i les 20 h del diumenge, els visitants que s’apropin a 'Aires de Feria' gaudiran de diverses actuacions de dansa a càrrec de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis i de Beatriz López i l'Associació +30, a més de la desfilada a càrrec de l’empresa de moda flamenca Marabú i d’un concurs coreogràfic. A aquestes actuacions cal sumar-hi la dels ballarins professionals Cristina Carrasco i Javier Serrano. Les entrades, que tenen un preu de 6€, es poden adquirir a secretaria de l’Escola Artis i a la Sala Gaudí el mateix dia 12 de maig.

Gala Benèfica al Teatre Bartrina

Pel que fa a la Gala Benèfica, es durà a terme, com cada any, al Teatre Bartrina. Serpa el proper dijous 16 de maig, a partir de les 20h quan, prop de 400 alumnes de l’escola Artis interpretaran sobre l’escenari coreografies de diversos estils en benefici de l’Associació d'alzheimer Reus i Baix Camp.

Aquesta organització sense ànim de lucre sorgeix de la unió d’un grup de familiars per vetllar per les necessitats de les persones i famílies afectades. Des de l’associació es pretén informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre trastorns neurocognitius i dany cerebral adquirit, recolzar moral i legalment als familiars cuidadors i desenvolupar activitats adreçades a la millora de la qualitat de vida de les persones amb aquests trastorns. Les entrades per la Gala Benèfica, que tenen un preu de 8€, es poden adquirir a secretaria de l’Escola Artis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: