Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Del bolero al rock, amb amor

Café Quijano porta la gira 'La vida no es La, La, La' a Tarragona en un concert on no hi van faltar boleros, els èxits de la seva etapa més rockera i les cançons més pop del nou disc

Café Quijano va actuar divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona Café Quijano va actuar divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dissabte, 30 Març 2019 10:50

Els germans Manolo, Raúl i Óscar van sortir divendres a l'escenari del Palau Firal i de Congressos de Tarragona disposats a compartir els seus 20 anys damunt dels escenaris amb un públic molt predisposat durant tot el concert. Café Quijano presentava la gira del nou disc 'La vida no es La, La, La', amb el que el grup de León aparcava la seva darrera etapa d'aproximació al món del bolero per oferir una sonoritat més pop. Un Manuel Quijano molt comunicatiu proposava al públic gaudir d'unes cançons "on el seu fil conductor és l'amor".

El grup -vestit per a l'ocasió- va deleitar al públic del Palau amb una primera tanda de boleros on les històries d'amor i desamor n'eren les protagonistes. No hi van faltar cançons com 'Mexicana', 'Me enamoras con todo' o Robarle tiempo al tiempo', amb la que els germans Quijano van arrencar els primers aplaudiments de la nit. 

                           Café Quijano va començar el concert amb boleros: 

Café Quijano bolero

Quan s'aproximava la meitat del concert, un canvi d'il·luminació i un solo de guitarra van donar un gir de 360 graus a l'espectacle. Els germans Quijano tornaven a l'escenari amb un canvi de vestuari per agafar les guitarres i reviure vells temps amb els seus èxits de sempre, alguns d'ells de la seva etapa més rockera, combinats amb les cançons del nou disc 'La vida no es La, La, La'. En aquest moment de la nit no hi van faltar cançons de sempre com 'Cerrando bares', 'Nada de nada', Taberna del Bhuda', 'No tienes corazón' -que en el  primer disc va cantar Joaquín Sabina' i, és clar, 'La Lola', el nom propi que va servir al grup per connectar amb les veus i palmades del públic de Tarragona.

                                                     Manuel Quijano, ahir, a Tarragona: 

Manuel Quijano

I enmig de tanta eufòria, els Quijano van saber encaxiar prou bé les noves cançons com 'Perdóname', 'Habanera', un dels singles 'Mina' o la mateixa 'La vida no es La, La, La', que ha comptat amb la participació de la popular influencer Dulceida en el vídeo de la cançó.

El públic del Palau va connectar amb les cançons dels germans Quijano: 

Café Quijano Palau Tarragona

Vint anys sobre els escenaris i una foto més, la del públic de Tarragona, que de ben segur recordarà aquest concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: