Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘No m’oblideu mai’ aborda el tabú dels suïcidis, a la Sala Trono de Tarragona

L’obra es representarà en dues funcions, el dissabte i el diumenge, 30 i 31 de març, a les 18 h i a les 18:30 h, respectivament

Elies Barberà i Marta Montiel protagonitzen l'obra Elies Barberà i Marta Montiel protagonitzen l'obra SALA TRONO
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 17:01

L’obra de Llàtzer Garcia ‘No m’oblideu mai’ aborda el tabú del suïcidi i es podrà veure els pròxims dissabte i diumenge, 30 i 31 de març, a les 18 h i a les 18:30 h, respectivament, a la Sala Trono de Tarragona.

El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. Un tabú per a la societat i, més encara, quan afecta a joves i menors, encara que a Espanya el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit. Per conscienciar al voltant d’aquesta mort que existeix i per tractar-ho obertament arriba ‘No m’oblideu mai’, una obra de la companyia Sala la Planeta, dirigida per Llàtzer Garcia i interpretada per Marta Montiel i Elies Barberà, amb la col·laboració d’Edu Vásquez. La representació es podrà veure a la Sala Trono aquest cap de setmana i les entrades es poden comprar a través d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: