Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre el Magatzem ofereix una programació especial amb motiu del Dia de les Dones

Aquest dissabte, 9 de març, i el diumenge, 10 de març, es representaran dos espectacles emmarcats en aquesta temàtica

Les Dones de la Casa del Mar de Tarragona ofereixen l'espectacle 'Homes!' Les Dones de la Casa del Mar de Tarragona ofereixen l'espectacle 'Homes!' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2019 11:32

El Teatre el Magatzem de Tarragona ofereix una programació especial, aquest cap de setmana, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. El monòleg de dramatúrgia contemporània ‘Ismene’ es representarà aquest dissabte, 9 de març, a partir de les 19 h. El diumenge tindrà lloc la representació de l’obra ‘Homes!’, a les 19 h i sota l’organització de Les Dones de la Casa del Mar de Tarragona.

‘Ismene’ és un projecte d’Imma Colomer i Fina Rius de l’obra de Carole Fréchett. Es tracta d’un monòleg de dramatúrgia contemporània que convida al debat amb una proposta matisada d’absoluta actualitat. ‘Ismene’ és un crit de justícia a favor de les dones silenciades. Les entrades per veure aquest espectacle tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

D’altra banda, ‘Homes!’ és un relat irònic, àcid i sense pudor, de la mà de les Dones de la Casa del Mar de Tarragona. L’obra posa en escena dones intrèpides que parlen de l’ímpetu sexual de la joventut, la solteria i la vida conjugal, entre altres, a través dels textos de Ferran Vergès, Sergi Belbel, i Josep M. Benet i jornet. En aquest cas les entrades tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir a la Casa del Mar.

Espectacle fora de la programació especial

Fora d'aquesta programació especial, el diumenge, 10 de març, també es podrà veure 'A taula!', un espectacle de titelles que tracta l'amistat entre dos personatges molt diferents: un ogre i un nen. És una proposta de la companyia Peus de porc que ha estat reconeguda amb el Premi Feten 2015 al millor espectacle de titelles i amb el Premi Amigos de TitereMurcia 2015.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: