Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El grup de gòspel africà Kawá Quartet ofereix un taller i un concert a l’Ateneu de Tarragona

Es realitzaran el dijous, 28 de febrer, i el divendres, 1 de març, respectivament, amb la col·laboració del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona

El quartet de gòspel africà Kawá Quartet ofereix un concert a l'Ateneu de Tarragona El quartet de gòspel africà Kawá Quartet ofereix un concert a l'Ateneu de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Febrer 2019 10:21

El quartet de gòspel africà Kawá Quartet estarà a l’Ateneu de Tarragona el pròxim dijous, 28 de febrer, a les 20:30 h, i el divendres 1 de març, a les 22 h. El primer dia el quartet oferirà un taller i el segon dia, un concert, el qual serà amb entrada gratuïta.

El taller de gòspel africà és una proposta dirigida a totes les edats, amb prèvia inscripció i té un preu de 20 euros que es destinaran als infants més desfavorits de la comunitat del grup, concretament la Mmunye Foundation que hi treballa en aquest sentit. Respecte al concert, sota el nom ‘Góspel desde el corazón de África’, l’entrada serà gratuïta i comptarà amb taquilla inversa, venda d’artesanies i cd, a més d’una actuació conjunta entre el quartet i el Cor Ràdio Ciutat de Tarragona.

Cor Ràdio Ciutat de Tarragona

El Cor Ràdio Ciutat de Tarragona col·labora amb aquests dos actes donant suport a aquest grup de joves talents provinents d’Uganda. La seva formació, el 2010, es va produir amb l’objectiu de recaptar fons per destinar als infants més desfavorits de la seva comunitat, concretament la Mmunye Foundation.

El nou Cor Ràdio Ciutat de Tarragona es va inaugurar el 28 d'octubre de 2018 amb un concert al Teatret del Serrallo amb èxit de públic. Es tracta de la nova etapa del fins ara conegut com a Vedruna Cor, qui amb el suport de Ràdio Ciutat de Tarragona encara nou projecte pel foment i aposta pel cant coral al territori. Anna Vidal dirigeix el Cor Ràdio Ciutat de Tarragona. Per inscriure’s al taller esmentat, cal contactar amb la directora al 697 78 58 36.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: