Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell escalfa motors per viure ‘un carnaval de pel·lícula’

Els actes de la festa es concentraran els dies 28 de febrer i 1 de març / La rua comptarà amb 44 carrosses procedents de diferents comarques del voltant

Imatge d'arxiu del Carnaval del Vendrell 2018 Imatge d'arxiu del Carnaval del Vendrell 2018 ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Eva Hidalgo
Dimecres, 13 Febrer 2019 13:28

El Vendrell ha fet oficial els actes que integraran el seu carnaval, una festa que és imminent amb la fi del febrer i el començament del mes de març. El municipi ha concentrat en dos dies tots els actes carnavalescs: el 28 de febrer i l’1 de març.

El primer dia significarà l’arribada del Rei Carnestoltes amb la celebració d’una xocolatada, a les 17:30h, i un concert de la mà del grup Xiula, a les 18:00h, que seran els teloners de l’arribada del Carnestoltes.

L’endemà serà el dia gran amb la realització de la Rua, que com es va anunciar les darreres setmanes, aquesta s’ha decidit avançar mitja hora per afavorir l’arribada dels carrosaires a la Rua de Calafell.

La Rua del Vendrell començarà amb un espectacle amb el Rei Carnestoltes, a les 18:45h, a la carretera de Sant Vicenç, i que donarà pas a les 19:00h a la Rua amb la concentració de carrosses al carrer de les flors. El recorregut continuarà a l’avinguda Camp d’Esports, l’avinguda Baix Penedès, la carretera de Sant Vicenç, l’avinguda Sant Vicenç, l’avinguda Jaume Carner –on es produirà un reagrupament de carrosses per evitar despenjaments-, el carrer Cerdanya, la plaça del Mercat, el carrer Prat de la Riba i la Rambla.

Les inscripcions per participar en el recorregut continuen obertes fins divendres. Fins al moment hi han inscrites 44 carrosses i 6 comparses; 10 són d’àmbit local, 17 del Baix Penedès, 12 de l’Alt Penedès, i una del Tarragonès, més concretament de Roda de Berà.

“Com a novetat d’aquest any hem pujat les subvencions. Cada carrossa rebrà 220€, i que significa un increment de 40€ respecte a l’any passat, i les comparses rebran 80€”, ha anunciat la regidora de Cultura, Eva M. Serramià.

Els premis pels quals disputarà cada carrossa i comparsa seran els següents: primera carrossa local 300€, segona carrossa local 150€, primera carrossa visitant 300€, segona carrossa visitant 150€, premi a la millor coreografia i premi a la millor disfressa.

El lema del carnaval d’enguany serà ‘Un carnaval de pel·lícula’, el qual pretén reflectir-se en els diferents actes que envoltaran la ciutat durant aquests dos dies; una de les sorpreses que amaga la provinent festa.

Carnaval de les entitats

Les diferents entitats del Vendrell també celebraran els seus propis actes de carnaval i que començaran més aviat, diumenge 24 de febrer per part del Casal Familiar Parroquial amb el Carnaval Infantil, a les 18:00h.

El dissabte 2 de març l’associació de jubilats i pensionistes dels barris marítims celebraran el ball i concurs de disfresses, a les 17:30h. A les 18:00h, l’Associació de Gent Gran del Vendrell organitzaran el ball de disfresses. A la nit, la Lira Vendrellenca, farà sopar i ball de Carnaval, a les 21:30h.

L’endemà, 3 de març, la Lira Vendrellenca, realitzarà el ball infantil de Carnaval, a partir de les 17:30h. I el 4 de març, la mateixa associació, realitzarà sopar i ball de l’escuma, a les 20:30h.

Packs de carnaval del Penedès Marítim

Després d’anunciar-se la coordinació del carnaval entre els municipis del Vendrell, Calafell i Cunit, aquests també han aconseguit impulsar un pack que inclou allotjament i menjars per gaudir el cap de setmana de l’1 al 3 de març.

Aquest pack contempla: dus nits d’hotel amb esmorzar, dinar i el sopar del dissabte, i una entrada a Disco Vip’s de Calafell.

El preu és de 130 € per persona i els hotels participants són: Nuba (Coma-ruga), Miramar (Calafell), Adia (Cunit) i Don Pelayo (l’Arboç).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: