Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Julivert actuarà a Torredembarra i a Vila-seca

El grup torrenc de cançons populars i de taverna actuarà dissabte al migdia a l'Atzur de Torredembarra i a la nit ho farà al Centru de Vila-seca

El grup de cançons populars i de taverna de Torredembarra, Julivert El grup de cançons populars i de taverna de Torredembarra, Julivert ILDEFONSO CUESTA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Novembre 2018 00:40

Julivert fa doblet. El dissabte 24 de novembre el grup de cançons populars i de taverna de Torredembarra serà a Torredembarra mateix al migdia i a Vila-seca a la nit.

El concert del migdia té un significat especial. L’Atzur, la taverna del carrer Ample, tanca. Ho farà el proper 1 de desembre. El dissabte 24 serà el darrer vermut musical que organitza i ho farà amb dos grups que han crescut al voltant d’aquest local emblemàtic del nucli antic de la vila de Torredembarra. Es tracta dels torrencs Julivert i dels bascos Leire Project. La relació entre aquests dos grups ha donat lloc a un intercanvi musical fructífer a través de viatges, concerts i cançons conjuntes. El concert començarà a les 12:30h.

A les 21:30h, els Julivert seran a Vila-seca, al Centru, a la Gastronoteca, dins el programa mensual d’activitats que organitzen des del mateix local. 

Julivert és un grup format per músics de Torredembarra. L’acordió diatònic forma part del seu ADN. Canten cançons populars i de taverna en català, castellà, occità i euskera i fan participar al públic cantant, ballant i fent coreografies. Entre el seu repertori també trobem peces ballables i versions de Sisa, Llach, Skatalà, Labordeta, els Esquirols, Nadau, Mikel Laboa, el Fill del Mestre, la Trinca, Paco Ibáñez, Maria del Mar Bonet, etc. Aquest any han passat per més de 60 aplecs, fires, festes majors, calçotades, vermuts populars, presentacions de llibres i concerts solidaris.

Leire Project prové d’Hondarribia, Euskadi. Joseba Loinaz hi toca el piano, Jose Quintas el contrabaix i Leire Agirre hi posa la veu. Cançons versionades amb tocs de jazz, en anglès, euskera i castellà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: