Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pau Alabajos i Montse Castellà, protagonistes del Festival Accents aquest cap de setmana

El cantautor valencià presenta el seu nou disc aquest dissabte a les 21h a la Sala Santa Llúcia de Reus i la tortosina ho farà diumenge a les 19h a Mont-roig del Camp

El cantautor valencià Pau Alabajos presenta aquest dissabte, a les 21h, el seu darrer disc ‘Ciutat a cau d’orella’, a la Sala Santa Lúcia de Reus El cantautor valencià Pau Alabajos presenta aquest dissabte, a les 21h, el seu darrer disc ‘Ciutat a cau d’orella’, a la Sala Santa Lúcia de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Novembre 2018 10:22

El Festival Accents es trasllada aquest cap de setmana a Reus i a Mont-roig del Camp. El cantautor valencià Pau Alabajos torna a la ciutat de Reus per oferir un concert a la Sala Santa Llúcia (Raval Robuster, 34) aquest dissabte 17 de novembre, a les 21.00h, en el qual presentarà el seu darrer disc ‘Ciutat a cau d’orella’, un homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés, en el 25è aniversari de la seva mort. Les entrades anticipades per aquesta actuació en solitari es poden adquirir al preu de 8 euros a www.tictactiquet.com. A taquilla el preu serà de 10 euros.

La ciutat a la qual fa referència el títol de l’espectacle d’Alabajos va molt més enllà de l’escenografia arquitectònica o de l’atrezzo de places i carrers d’una metròpolis concreta. Els versos que canta Pau Alabajos són una mirada furtiva a través del forat del pany, una polaroid que immortalitza les vides entrellaçades d’un barri, d’un poble, d’un país. Un tractat de geografia humana, la banda sonora de tantíssimes carícies, mossos i arraps: una parella que es besa apassionadament en un terrat, entre els fils d’estendre la roba; dos antics amants que es troben al replà de l’escala i conversen sobre banalitats; un home que escriu quan cau la nit i fa inventari d’un amor a prova de bombes… Un grapat d’històries de quilòmetre zero configuren aquest espectacle sincer i intimista, que convida a la confidència i es construeix amb la complicitat del pati de butaques. Poesia a cau d’orella, cançons a pit descobert.

Montse Castellà, a Mont-roig 

L’Accents torna aquest diumenge 18 de novebmre, a les 19.00h, a Mont-roig del Camp amb un concert gratuït de la tortosina Montse Castellà que presentarà 'Punts de llibre', el nou i eclèctic disc de la cantant que aplega un total de 22 cançons recopilades en un doble CD.

montse castellà blanc i negre

 

La cantautora ha composat música i lletra dels onze temes del primer disc. Pel que fa al segon, Castellà ha posat música a textos d’alguns poetes i escriptors com Miquel Martí i Pol, Zoraida Burgos o Rosa Fabregat. A més, ha versionat de manera delicada i original cançons d’altres autors com Joan Pau Giné, Quico Pi de la Serra o Ovidi Montllor. En aquest disc també trobem una cançó dedicada a la Maternitat d’Elna i una altra a l’illa de Buda.

El Festival Accents l’organitza Empenta Cultural, amb el suport de Cultura de l’Ajuntament de Reus a través de Reus Ciutat de la Música, la Diputació, la Generalitat, els patrocinis de Vermuts Miró i la DO Catalunya i els ajuntaments de Riiudoms, Cambrils, Falset, Alcover i Mont-roig del Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: