Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el concert de Santa Cecília

El concert, que se celebrarà el divendres 9 de novembre, a les 21h, al Teatre Tarragona, reunirà músics que han format part de la banda al llarg d'aquests 25 anys

Imatge d'arxiu d'un concert de Santa Cecília, amb la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) Imatge d'arxiu d'un concert de Santa Cecília, amb la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 08 Novembre 2018 18:41

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) celebrarà el concert de Santa Cecília aquest divendres 9 de novembre, a les 21h, al Teatre Tarragona. El concert d'enguany serà molt especial ja que servirà per celebrar els 25 anys de la formació i, per fer-ho, la BUMT ha buscat a músics que han estat vinculats amb la banda al llarg d'aquests anys.

Com ja és habitual, en aquest concert hi participaran totes les formacions de l’entitat (la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica). A més, s’hi convidaran els anteriors directors, els mestres Joan Carles Chordà i Juan Bautista Meseguer.

Les entrades ja es poden aconseguir a la web tarracoticket o bé a les taquilles del teatre.

La Banda Unió Musical de Tarragona

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d'un jove grup d'estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat.

Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: