Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dr. Feelgood oferirà dissabte a la Sala Zero l'únic concert a Catalunya

La històrica banda britànica de Rhythm & Blues actuarà aquest dissabte 27 d'octubre, a les 23h, a Tarragona

Dr. Feelgood, en una imatge promocional Dr. Feelgood, en una imatge promocional CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 Octubre 2018 18:40

Aquest dissabte 27 d'octubre, la Sala Zero de Tarragona es convertirà en l'escenari de l'únic concert a Catalunya de Dr. Feelgood. La històrica banda britànica actuarà a la sala tarragonina, a les 23:00h, per 20 euros (16 euros anticipada), tot i que s'obriran les portes una hora abans del concert. 

Formats en Canvey Island (Essex, UK) a principis dels anys 70, Dr. Feelgood segueix sent una de les bandes de R & B més apreciades a tot el món. El seu estil és un Rhythm and Blues cru i sense compromís que es va convertir en una refrescant alternativa a la Psicodèlia i al Hard Rock regnant per aquells anys, fent-se molt populars en poc temps, especialment amb la sortida del seu àlbum Stupidity, que va ser directament al núm. 1 de les llistes de la Gran Bretanya i que va estar bastant temps en les llistes d'èxits de tot el món, clàssics com 'Roxette' i la música a més era el fidel reflex dels seus explosius directes, Singles com 'Roxette', 'Back in the Night', 'Milk and alcohol', 'Down at the doctors', etc, els van donar el seu primer disc d'or i reconeixement mundial.

L'últim àlbum amb el carismàtic cantant Lee Brilleaux, el 1994, 'Down to the Doctors', va ser gravat en viu al Dr. Feelgood Music Bar a Canvey Island, (ara hotel Oysterfleet) només dos mesos abans de morir de càncer, des llavors han continuat gravant discos regularment i realitzant llargues gires.

La formació actual compta amb la secció rítmica Kevin Morris a la bateria i Phil Mitchell al baix, (tots dos porten 35 anys a la banda), Steve Walwyn a la guitarra durant 28 anys i el carismàtic cantant i harmonicista Robert Kane, 19 anys al grup després de deixar a The Animals.

Dr. Feelgood estan sempre molt sol·licitats realitzant una mitjana de 200 concerts a l'any actuant en els més importants festivals d'estiu i en inacabables gires durant la resta de l'any per Anglaterra i per altres països europeus, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Suïssa, França, Finlàndia, Noruega, Rússia, Japó, on són una veritable llegenda, Suècia, Itàlia, Portugal i Espanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: