Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Guateque" musical de Julivert a Cabra del Camp

El concert tindrà lloc el divendres 27 de juliol, a les 23:00 hores, a la pista de l’Escola

Imatge del trio de Torredembarra 'Julivert' Imatge del trio de Torredembarra 'Julivert' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 26 Juliol 2018 10:19

Aquest divendres, Cabra del Camp celebra ‘El Guateque d’Estiu’ a la pista de l’Escola. La festa començarà a les 21:00 hores amb el sopar ‘Jo Porto’, tot seguit, a les 23:00 hores, hi haurà el concert del grup Julivert, que farà un repas de cançons, des de La Trinca a Llach, passant per Skatalà.

Julivert és un trio de folk català format per Sergi Clofent, al violí; Gerard Torres amb l’acordió diatònic i Jordi Suñé, el guitarrista. El grup oferirà un repertori de versions de música popular i de taverna on presenten versions ballables en català, castellà, euskera i castellà de grups i artistes com Sisa, Lluís Llach, Skatalà, Esquirols, Nadau, La Trinca, Paco Ibáñez, Mikel Laboa i Maria del Mar Bonet, entre altres.

Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert a l’entrada de la Sala del Sindicat. El preu és de 3 euros per als socis, amb consumició, i de cinc euros per als no socis i sense consumició. Durant el concert hi haurà servei de barra a preu popular.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: