Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Secuita presenta el microteatre de 'Moleskine'

L’espectacle, que tindrà lloc el divendres 1 de juny, forma part del programa del cicle ‘Cultura a la Fresca’ del municipi

L'actriu Violant Llopis protagonitza 'Moleskine', de Jordi Cervera L'actriu Violant Llopis protagonitza 'Moleskine', de Jordi Cervera SANTI JIMÉNEZ
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Mai 2018 19:04

El públic que s’acosti aquest divendres a la Secuita podrà gaudir de l’obra 'Moleskine', de Jordi Cervera, una proposta alternativa de teatre de proximitat. L’espectacle presenta un nou format on l’actriu no serà a l’escenari, el públic no seurà a platea i veurà un monòleg gens convencional. Es tracta d’un microteatre de 20 minuts d’intensitat absoluta on les paraules es transformen en dards potents que es claven, impacten i deixen rastre. On es produeix una comunicació directa amb l’espectador, creant un vincle molt especial entre l’actriu i el públic, tant és així, que el públic se sentirà protagonista. 'Moleskine' és un tast de teatre de proximitat, teatre cinematogràfic, viu. Intens i colpidor.

L’obra tracta d’una història d’amor i mort. I potser també d’amor i d’odi. I d’odi i mort. I de solitud i desesper. I d’esperança i de traïció. I de rebuig i d’acceptació. I de crisi i d’amargor. És una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia. El moment dur de la veritat, d’una veritat que potser valia més que seguís sent una mentida. Qui sap. 

La mostra tindrà lloc al Pati de l’Ajuntament de la Secuita i comptarà amb dues sessions a les 22:00 hores i a les 22:45 hores. Es tracta d’un espectacle gratuït i per adults.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: