Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'El cor a la veu' s’acomiada

L'Aula Magna de la URV serà l'escenari, aquest dissabte 26 de maig, del darrer concert a càrrec del Cor Da capo i del Cor Ciutat de Tarragona

El Cor Ciutat de Tarragona El Cor Ciutat de Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 18:53

Aquest dissabte dia 26 de maig, a les 19 hores, finalitzarà el cicle de concerts 'El cor a la veu'. Han estat 12 setmanes intenses, durant les quals s’ha pogut copsar la dimensió del cant coral de la ciutat de Tarragona.

Impulsat per un grup de 17 persones, aquest projecte ha comportat la participació de 24 cors amateurs de la ciutat de Tarragona que cada setmana han omplert l’Aula Magna de la URV i que ha servit per mostrar l’ampli ventall d’estils que ofereix aquesta disciplina artística a la ciutat.

El darrer concert del cicle reunirà sobre l’escenari dos pesos pesants del cant coral tarragoní com són el Cor Da Capo, dirigits per Lars Isdahl, i el Cor Ciutat de Tarragpna, sota les ordes de Josep Prats.

Concert final: 2 de juny

Però aquest no serà el darrer concert del cicle. El dia 2 de juny tindrà lloc el concert de cloenda que reunirà tots els cors participants en un espectacle de gran format, inèdit a la ciutat. Aquell dia els grups deixaran de banda els seus colors, els seus estils i repertoris per unir-se i formar un gran cor. El cor de Tarragona.

Les entrades tenen un cost de 12 euros i ja es poden adquirir a www.tarracoticket.cat o bé a les taquilles del Teatre Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: