Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ajornada l’actuació d’Eva Fernández al Teatre Bartrina

El Festival de Boleros s’ajorna fins a la tardor del 2018 i l’hivern del 2019 / Dissabte 26, el teatre reusenc s’omplirà de ‘Mal Martínez, Humor i hòsties’

L'espectacle 'Mal Martínez, Humor i hòsties', del popular actor Marc Martínez, no s'ajorna i arribarà dissabte al teatre reusenc L'espectacle 'Mal Martínez, Humor i hòsties', del popular actor Marc Martínez, no s'ajorna i arribarà dissabte al teatre reusenc CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 18:07

L'actuació prevista per a aquest divendres de la saxofonista i cantant Eva Fernández al Teatre Bartrina, en el marc del V Festival de Boleros, s'ha ajornat fins al dia 16 de febrer de 2019 per causes alienes a l'espai escènic reusenc. De fet, tota la programació del Festival de Boleros s'ha ajornat fins als mesos de tardor 2018 i hivern 2019, i això ha provocat també que s'hagi hagut de canviar la data del concert previst al Teatre Bartrina.

Les persones que ja hagin adquirit les seves localitats i que ho desitgin poden demanar el retorn de l'import de les entrades o bé guardar-les per a la nova data. Per a qualsevol aclariment o altra informació es pot contactar a través del telèfon del Teatre Bartrina 977 010 658 o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

‘Mal Martínez, Humor i hòsties’

D’altra banda, el Teatre Bartrina rebrà. aquest dissabte a les 21:00 hores, al popular actor Marc Martínez que interpretarà ‘Mal Martínez, Humor i hòsties’ una producció d'El Terrat. Aquest és un espectacle en el qual Martínez torna al barri que l'ha vist créixer per pujar a l'escenari de la seva vida. Es presenta davant el públic acompanyat únicament de la seva inseparable guitarra cadete Roca de 95 cm. Els preus de les localitats oscil·la entre els 12 € i els 6 €.

El diumenge 27, a les 18:00 hores, s’ha programat un espectacle familiar, recomanat a partir de 5 anys, amb la companyia Teatre de l'Aurora, que escenificarà ‘El comte Arnau’, una fascinant història d'aventures, amor i tradició, sobre la llegenda més apassionant de la cultura catalana, amb música en viu i una gran força visual, pensada per captivar a tot el públic, grans i petits. Les entrades per a aquest espectacle costen 6 €.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: