Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Tarragona presenta un Frankenstein adaptat per a persones amb discapacitats sensorials

L'obra de teatre interpretada per Àngel Llàcer i Joel Joan arriba aquest dijous 24 de maig, a les 21h

Escena de 'Frankenstein' Escena de 'Frankenstein' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 24 Mai 2018 07:53

El dijous 24 de maig, el Teatre Tarragona presenta l’obra 'Frankenstein', de Guillem Morales, interpretada per Àngel Llàcer i Joel Joan. Per primera vegada, l’espectacle comptarà amb l’adaptació per a persones amb discapacitats sensorials. Així, per facilitar la comprensió de la parla i millorar la distància entre la persona emissora i la receptora s’instal·larà un triple servei: sobretitulació en pantalla del llibret per a persones amb discapacitat auditiva, àudio descripció per a persones cegues i servei de bucle d’inducció magnètica i so de sala amplificat per als usuaris amb implants coclears o dificultats auditives lleus.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre les conselleries de Cultura i Polítiques d’Igualtat i també ha comptat amb el suport de l’ONCE. El servei s’ha iniciat com una prova pilot per tal de testar la possibilitat de dotar els teatres de la ciutat d’un sistema amb noves tecnologies que ofereixen solucions per a persones amb discapacitats sensorials.

L’obra 'Frankenstein' està basada en la novel·la de Mary Shelley publicada l’any 1818 sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d'una societat incapaç d'assumir la diferència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: