Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover acull un concert amb el millor del romanticisme alemany

Elena Gragera i Anton Cardó estrenen al Convent de les Arts d’Alcover el concert de música clàssica 'El gran Lied Romàntic Alemany'

El duet Elena Gragera i Anton Cardó El duet Elena Gragera i Anton Cardó CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Mai 2018 01:57

Aquest diumenge 20 de maig, a les 19h, per cloure la programació estable hivern-primavera 2018, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà el concert de música clàssica 'El Gran Lied Romàntic Alemany' amb el duo Elena Gragera i Anton Cardó.

El Lied és, sens dubte, el gènere que dóna sentit a la música romàntica per excel·lència. Uneix en singular simbiosi la música i la poesia amb el rerefons del fenomen de l'idealisme alemany, on es produeix una veritable comunió de les arts i el pensament literari i filosòfic. Però què passa amb el Lied perquè ens commogui o pertorbi amb tanta intensitat a través d'un veu i d'un piano còmplice?

El repertori que es planteja en el concert presenta un recorregut exhaustiu per aquest gènere musical recopilant les millors cançons amb els grans poemes escrits durant el romanticisme alemany. Posteriorment a Alcover, el duo visitarà Mèxic per oferir-hi aquest mateix repertori.

En el marc de l'Escola de l'Espectador, el dia abans, dissabte 19 de maig a les 19h, tindrà lloc una xerrada divulgativa amb el pianista i estudiós Anton Cardó per conèixer el lied romàntic alemany. El vallenc Anton Cardó és l'autor del llibre "El Lied romántico aleman" publicat el 2017 per Alianza Editorial.

Les entrades per l'espectacle es poden adquirir a 12€ (9€ amb el Carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover i el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle, i per a totes les persones fins als 25 anys tenen l’accés a 5€ amb la promoció CAjove! La proposta es troba inclosa en els abonaments Música i General.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: