Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Moviment Educatiu de l'Alt Camp organitza una jornada de treball sobre l'informe PISA

La jornada 'PISA, d'acord i ara què?' tindrà lloc, aquest dissabte 20 de gener, a partir de les 09 h, a l'escola La Candela de Valls

Imatge d'arxiu d'una reunió dels Grups de Treball del Moviment Educatiu de l'Alt Camp (MEAC) Imatge d'arxiu d'una reunió dels Grups de Treball del Moviment Educatiu de l'Alt Camp (MEAC) ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2024 18:52

L'Escola Mare de Déu de la Candela de Valls acollirà aquest dissabte 20 de gener la jornada de treball 'PISA, d'acord, i ara què?', organitzada pel Moviment Educatiu de l'Alt Camp (MEAC) coincidint amb la seva Junta extraordinària. La jornada es desenvoluparà de les 09:00 a les 13:30 h.

L'equip del MEAC convida els membres de la comunitat educativa a debatre sobre les conseqüències que poden tenir els resultats del darrer informe PISA, l'avaluació internacional que l'OCDE fa als estudiants de 15 anys d'una vuitantena de països. L'informe, publicat el passat mes de desembre, concloïa que Catalunya va obtenir els pitjors resultats de la seva història i que la davallada del nivell educatiu havia estat equivalent a un curs sencer respecte a l'última anàlisi.

El MEAC

El Moviment Educatiu de l'Alt Camp (MEAC) vol contribuir a la formació continuada, l'anàlisi, la reflexió,i la intervenció, la millora i l'actualització pedagògica de les persones implicades, sobretot, en l'educació. El MEAC també organitza activitats per promoure el debat i la reflexió necessaris per afavorir pràctiques pedagògiques destinades a potenciar la igualtat d'oportunitats, valorant com un fet positiu la diversitat per raó de gènere, procedència, creença, edat o ètnia. Des del Moviment Educatiu també s'acompanya sobre qüestions pedagògiques les persones, entitats, organitzacions o institucions que ho demanen. A més, el MEAC participa i col·labora en totes aquelles iniciatives per la millora de l’educació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: