Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Elisabeth de Salou inaugura quatre noves aules de Batxillerat

Actualment, l'escola acull 1.270 estudiants amb tres línies, des de l'Educació Infantil fins a Batxillerat

L'Escola Elisabeth de Salou ha inaugurat quatre noves aules L'Escola Elisabeth de Salou ha inaugurat quatre noves aules AJUNTAMENT DE SALOU
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2024 06:41

L'Escola Elisabeth de Salou ha inaugurat aquest dilluns quatre noves aules, un pas més en l'ampliació d'un edifici que ha anat creixent al ritme del seu alumnat. Actualment, l'escola acull 1.270 estudiants amb tres línies, des de l'Educació Infantil fins a Batxillerat. Aquesta expansió – la darrera fase de l’ampliació de la tercera línia – no només ha afegit espais físics com aules noves i blocs d'aula, sinó que ha reformat zones dedicades a l'ensenyament primari, secundari i de Batxillerat.

La regidora d'Educació de Salou, Júlia Gómez, ha protagonitzat la cerimònia inaugural, destacant l'escola com a nucli d'excel·lència educativa i un espai on es fomenta el "coneixement, la creativitat i el lideratge" personal i social. A més d'inaugurar oficialment l'edifici, Gómez - que és mare d'exalumnes de l'escola - ha fet un recorregut per les noves instal·lacions, mostrant el seu suport al projecte i ha tingut paraules d'agraïment i elogi vers el director del centre, Enric Masià i tot l'equip directiu.

La regidora, amb un discurs emotiu, ha expressat el seu orgull personal i professional, recordant que més enllà de ser un conjunt d'aules, aquests espais representen "el futur, les esperances i els reptes" dels estudiants. L'objectiu és que aquestes aules serveixin com a lloc d'inspiració i motivació per l'alumnat, un espai on puguin trobar temps per explorar, aprendre, créixer i desenvolupar-se.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: