Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El projecte 'Cap infant sense Fortuny' es presenta a les escoles de Reus

L’activitat consisteix en la visita al teatre perquè els escolars coneguin de primera ma com és el teatre per dins i assistir a un esdeveniment musico-teatral

Presentació a les escoles de Reus del projecte 'Cap infant sense Fortuny' Presentació a les escoles de Reus del projecte 'Cap infant sense Fortuny' REUS.CAT
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Octubre 2023 19:25

Dijous passat, 19 d'octubre, va tenir lloc la presentació a les escoles de Reus de la quarta edició del projecte 'Cap infant sense Fortuny'.

La Fundació Teatre Fortuny impulsa una nova edició d'aquest projecte pedagògic, educatiu i social, amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny- participat per l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona-, i l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus.

En aquesta ocasió es tractarà d’un espectacle de nova creació, de la mà de la Camerata XXI – Orquestra Ciutat de Reus, que reflexiona sobre el paper de la Intel·ligència Artificial i la consciència mediambiental. El guió original de la proposta és a càrrec del director musical i d’escena Rafael Fabregat (Tortosa, 1963), amb música original de Jordi Cornudella (Terrassa, 1989), i la direcció escènica de la ma d'Iban Beltran (Terra Alta, 1974).

Els objectius d’aquest projecte són diversos. Per un costat, la decidida voluntat de formar nous públics i, per l’altre, la presentació d’un dels equipaments culturals de referència de la ciutat, el Teatre Fortuny a tots els infants de la ciutat sense excepció.

L’activitat consisteix en la visita al teatre perquè els escolars puguin conèixer de primera ma com és el Fortuny: llotges, platea i escenari, i després, l’assistència en directe a un esdeveniment musico-teatral que els acostarà a les arts escèniques i la música.

El projecte 'Cap Infant sense Fortuny' té una mirada social i inclusiva i la Fundació del Teatre Fortuny es fa càrrec del finançament íntegre del projecte per a tots els infants que hi assisteixen.

La presentació va comptar amb l’assistència de la presidenta de la Fundació del Teatre Fortuny, Maria Dolors Sardà; la regidora d’Ensenyament i Ciutadania, M. Pilar López; el regidor de Cultura i Política Lingü ística, Dani Recasens; David Llambrich, per part dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat, i finalment, Guillem Cabré, director de la Fundació Camerata XXI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: