Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setze directors de centres educatius de Turquia aprenen més sobre eines digitals a Reus

Els formadors de DomSpain han preparat tallers, xerrades i sortides que han permès al professorat turc aprendre bones pràctiques del nostre sistema educatiu

Imatge d'una de les formacions Imatge d'una de les formacions CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Juny 2023 10:46

El centre de formació i serveis educatius de Reus, DomSpain, ha organitzat durant aquesta setmana un curs formatiu sobre eines digitals per a setze directors i representants de centres d'educació de Turquia, concretament, de la província de Konya.

Així, els formadors de DomSpain han preparat tallers, xerrades i sortides que han permès als participants turcs aprendre bones pràctiques del nostre sistema educatiu, com també aprendre sobre la cultura i la gastronomia reusenca.

Aquest curs, que s'engloba en el projecte de llarga durada Developing Digital Content and E-Learning Platforms, és finançat per la Unió Europea sota el programa Erasmus+. L'objectiu és millorar les competències digitals del professorat. Concretament, aquells que treballen amb persones adultesa a província de Konya, a Turquia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: