Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una jornada virtual analitzarà el paper de l'art com a eina d'innovació i transformació social

La URV convoca per aquest divendres 9 de juny, de 9.30 a 13.30h, la IV Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa

Detall del cartell de la IV Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa Detall del cartell de la IV Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Juny 2023 18:50

El Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha convocat la IV Jornada d’Innovació en la Intervenció Social i Educativa. Enguany ho fa sota el lema “IntervenArt. Art com a eina d’innovació i transformació social”. La jornada, que es convoca en format virtual, tindrà lloc el divendres 9 de juny de 9.30 a 13.30h.

L’objectiu de la jornada és analitzar el paper que l'art juga com a eina d'innovació i transformació social. Emmarcada a la 5a edició del Màster universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa (MIISE), aquesta jornada presentarà projectes i experiències que, a través de l'art, permetin conèixer el potencial de la investigació i la intervenció socioeducativa a l'hora de promoure la inclusió i fomentar el compromís social. 

La jornada s'inaugurarà a les 9.30h amb les intervencions dels convidats a l’acte inaugural. Posteriorment, a les 10 h, tindrà lloc la conferència inaugural 'El arte y el trabajo social y educativo', a càrrec del Dr. Ferran Cortés Izquierdo, professora de la Unitat de Formació i Investigació (UFR) de Treball Social de la Universitat de Barcelona (UB).

Durant la resta del matí es presentaran diversos projectes i com a colofó hi haurà la cloenda d’aquesta jornada.

Tot i que la jornada és gratuïta , cal inscriure's abans a aquesta: enllaç per a inscripcions

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: