Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls acollirà diumenge una jornada d'espectacles i instal·lacions per al públic familiar

El Moviment Educatiu de l'Alt Camp organitza una activitat familiar per a totes les edats a la sala d'actes del Convent del Carme

Imatge d''Una ciutat d'ombres', un taller espectacle interactiu on el públic juga amb la llum i la foscor, el color i el moviment per crear una ciutat i dibuixar el seu skyline Imatge d''Una ciutat d'ombres', un taller espectacle interactiu on el públic juga amb la llum i la foscor, el color i el moviment per crear una ciutat i dibuixar el seu skyline ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Juny 2023 20:48

La sala d'actes del Convent del Carme de Valls acollirà, aquest diumenge 11 de juny, una activitat familiar per a totes les edats organitzada pel Moviment Educatiu de l'Alt Camp (MEAC). Les famílies assistents podran gaudir d'una instal·lació i de dos espectacles. Per assistir-hi, caldrà fer una inscripció prèvia de 6 euros/persona a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

La jornada s'iniciarà al matí amb la instal·lació 'El Cau dels sentits' (0-2 anys), que ha programat tres sessions a les 10:30 h, 11:00 h i 11:30 h. Es tracta d'una instal·lació "per descobrir, imaginar i somniar". Un petit poble format per tres nius de fusta i roba, teixits com fan els ocells, amb materials de diferents textures i olors. Camins que ens porten a casa dels altres, on trobarem diferents músiques, colors i sorolls estranys. Coxins que parlen, que ronquen, que riuen i canten. Un espai per compartir en família, per relaxar-nos i gaudir plegats de la confortabilitat del propi niu. 

A les 12:15 h, arriba a Valls la preestrena a Catalunya 'Miedo come todo...sueños al vuelo' (+de 3 anys), de Flores Teatro Danza. Una obra per nenes, nens i les seves famílies, en la qual hi convergeixen diversos llenguatges escènics com la dansa contemporània, teatre físic i clown en la cerca per dialogar amb els més petits. L'exix central de l'obra és la invitació definitva a dir no! a la por paralitzant i deixar els somnis volar. Per això els personatge principal de l'obra ha de traspassar la por del desconegut i enfrontar-se a una enigmàtica torre conformada per caixes de fusta, on haurà d'enfilar-se per després desmuntar i jugar fins a les últimes conseqüències descobrint totes les sorpreses que s'hi amaguen. El projecte busca desperar la imaginació i la curiositat dels espectadors a través d'estímuls visuals que conviden a ser part activa de la història.

Finalment, a les 17:00 h, la Sala & Com un Llum presenta 'Una ciutat d'ombres' (+ de 6 anys). Un taller espectacle interactiu on el públic juga amb la llum i la foscor, el color i el moviment per crear una ciutat i dibuixar el seu skyline. 'Una ciutat d'ombres' parteix d'una idea de Lola Solanilla i compta amb la coreografia i ball d'H'ector Puigdomènech. L'espectacle és una experiència participativa per a joves i adults a partir de 6 anys que conjuga dansa urbana, cultura contemporània, manipulació d'objectes i experimentació lúdica de la física del color i la llum. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: