Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola d'Adults de la Canonja obre les inscripcions

El període de preinscripció es durà a terme fins el divendres 9 de setembre, presencialment al Castell de Masricart

A l’esquerra, la regidora d’ensenyament Lucía López, i a la dreta, la mestra de l’Escola d’Adults A l’esquerra, la regidora d’ensenyament Lucía López, i a la dreta, la mestra de l’Escola d’Adults AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Setembre 2022 07:12

L’Ajuntament de la Canonja ofereix un nou curs acadèmic garantint el dret a l’educació de l’alumnat adult del poble dins els programes que ofereix la seva Escola municipal durant tot el curs 2022-2023, d’octubre a juny. El curs passat un total de 26 alumnes van participar en els programes de Formació Instrumental dels 3 nivells i en el programa de Català B2.

La regidora d’Ensenyament Lucía López, fa una valoració molt positiva del desenvolupament general d’aquests cursos, destacant “la motivació tant dels alumnes com de la mestra que han treballat de valent per obtenir uns resultats satisfactoris. Ara encarem un nou curs que espero sigui tant profitós com el passat i animo als canongins i canongines que vulguin millorar els seus coneixements en llengües o bé en formació bàsica que s’apuntin a l’Escola d’Adults que segur en surten beneficiats”.

La preinscripció

El període de preinscripció es durà a terme fins el 9 de setembre, presencialment al Castell de Masricart en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9h a 13h i dilluns, també a la tarda de 16h a 20h; posteriorment, del 12 al 16, es farà la matriculació. 

L’atenció i orientació a les persones interessades es podrà fer també dins el mateix horari mitjançant el telèfon 696157973 així com per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els cursos que s’ofereixen quedaran supeditats a la demanda i a la disponibilitat de places i inclouen una formació bàsica i un aprenentatge i millora de la llengua catalana o castellana.

Des de l'Escola també s'organitzen sortides de caire cultural i lúdic i s'impulsa la participació en actes promoguts per altres col·lectius i entitats del poble.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: