Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sigues Gaudí per un dia: Visita dinamitzada i taller

L'Ajuntament de Riudoms i Ans Educació ofereixen una visita dinamitzada i un taller especialment dissenyats per a centres educatius del territori

L'Ajuntament de Riudoms i Ans Educació ofereixen una visita dinamitzada i un taller especialment dissenyats per a centres educatius del territori L'Ajuntament de Riudoms i Ans Educació ofereixen una visita dinamitzada i un taller especialment dissenyats per a centres educatius del territori TURISME RIUDOMS
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Setembre 2022 12:56

La visita dinamitzada i el taller organitzats per l'Ajuntament de Riudoms i Ans Educació és una activitat què indaga sobre l’origen de Gaudí a través d’una visita a la casa que l’arquitecte tant freqüentava quan era petit. Un indret que ens permet arribar fins a la vida rural catalana del segle XIX, que va inspirar al geni i va propiciar en ell una explosió d’idees mai vistes que després va aplicar a les seves obres més importants.

Coneixerem el llit on ell dormia, l’entorn que el rodejava, l’ofici de calderer del seu pare i totes aquelles formes animals i vegetals que van ser importants en la seva tècnica i el seu disseny.

S’ofereixen dues opcions d’activitat:

De P5 3r: El Nen Gaudí Explorador: El petit Gaudí passa moltes èpoques malalt a la casa rural del seu pare a Riudoms. Sense poder anar a l’escola, observa i passeja per tots els indrets de la casa i el poble, on descobreix les formes i els colors més impactants del nostre territori. Inclou dossier pedagògic.

De 4t a 6è: Construïm la solució de Gaudí: Coneix l’ambient rural que va marcar Antoni Gaudí des de ben petit a través del taller de caldereria del seu pare i la naturalesa que envoltava la vila de Riudoms. Descobreix el seu entorn més genuí i com es va inspirar en ell per trobar les solucions més innovadores que avui en dia tots admirem. Inclou dossier pedagògic.

L'activitat té una durada de 90 minuts i té un cost de 5e per alumne.

A tenir en compte

Inclou: Visita dinamitzada amb vestimenta a la casa Pairal d’Antoni Gaudí i la realització del taller “La natura i l’obra de Gaudí”. També inclou dossier pedagògic.

El punt de trobada és la Casa Pairal d’Antoni Gaudí (Raval de Sant Francesc, 14)

Els grups nombrosos es dividiran per fer les activitats en paral·lel i intercanviant-se després. El grup que s’esperi o ja hagi realitzat l’activitat farà una gimcana a la plaça de l’Arbre, on també serà l’espai d’esbarjo.

Existeix la possibilitat de realitzar només la visita guiada a la Casa Pairal (sense dinamització, taller i gimcana). Preu: 1€ / alumne

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: