Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les llars d'infants de Cambrils celebren les jornades de portes obertes

Els centres municipals es podran visitar els dies 19, 26 i 28 d’abril reservant plaça per telèfon

Imatge d'arxiu de la llar d'infants La Galereta, a Cambrils Imatge d'arxiu de la llar d'infants La Galereta, a Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 19 abril 2021 06:28

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles pel curs 2021-2022 i estiguin interessades en visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius.

Les llars d’infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta realitzaran les jornades de portes obertes els dies 19, 26 i 28 d’abril reservant cita prèvia per telèfon. Les llars d’infants La Cuca i Vicki programaran visites personalitzades i les persones interessades hauran de trucar prèviament per demanar cita.

Les preinscripcions es podran realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) (avinguda Horta de Santa Maria, 14) del 17 al 20 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o bé al centre sol·licitat en primera opció.

Es pot demanar cita a l’OME trucant als telèfons 977 30 74 01 i 977 79 45 79 o també trucant directament a les llars. A aquesta web hi trobareu tota la informació actualitzada.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: