Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona "obre el cor a la vida"

Sota aquest lema, l'alumnat de l'escola organitza el proper 17 de desembre una campanya de donació de sang

Els alumnes han preparat tota la comunicació i materials de difusió que necessiten per a que la campanya de donació de sang extraordinària sigui un èxit Els alumnes han preparat tota la comunicació i materials de difusió que necessiten per a que la campanya de donació de sang extraordinària sigui un èxit COL·LEGI SANT PAU APÒSTOL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Desembre 2019 07:59

El proper 17 de desembre una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es desplaçarà al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona per fer una campanya extraordinària de donació. Aquest esdeveniment s'iniciarà a les 15h i està organitzat pels alumnes de 1r d'ESO de l'escola amb la col·laboració de l'Hospital Joan XXIII i de el Banc de Sang i Teixits.

Hi haurà un autobús de donació davant de l'entrada de l'escola, a l'altura de la porta ferro per on s'accedeix al pati (Passeig Torroja s / n), amb metges de l'Hospital Joan XXIII especialitzats i diversos alumnes que estaran al servei dels donants.

Per poder donar sang, el voluntari ha de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilograms, estar bé de salut, no haver-se tatuat en els últims 4 mesos, no haver donat sang en els últims 2 mesos, no estar embarassada i no tenir la previsió de realitzar activitats perilloses pròximament. Els homes poden donar sang fins a 4 vegades a l'any i les dones fins a 3 vegades a l'any. Si sorgeixen dubtes, els professionals i l'alumnat del centre estaran disponibles per a resoldre-les.

Els metges realitzaran un test als voluntaris per comprovar que puguin fer la donació. Després de la donació, els voluntaris podran gaudir d'un refrigeri i un petit detall fet pels alumnes. Se li extrauran 500ml de sang que es recuperaran al cap de pocs dies. En les últimes setmanes, els alumnes han après i valorat que amb només una bossa de sang es poden salvar fins a 3 vides.

Aquest any ja és la segona campanya que organitza l'escola, i volen superar la xifra rècord de l'any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: