Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola de Música de Valls i el Centre Cívic engeguen un projecte musical compartit

L’objectiu és continuar apostant per la igualtat d’oportunitats en el camp de l’educació artística

Una de les sessions amb els alumnes del centre obert, durant el curs 2017-2018 Una de les sessions amb els alumnes del centre obert, durant el curs 2017-2018 CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Febrer 2019 13:48

L'Escola de Música Robert Gerhard de Valls i el Centre Obert inicien, un any més, un projecte compartit, dins el marc de l'Escola Oberta de l'Escola de Música, amb la voluntat de seguir apostant per la igualtat d’oportunitats en el camp de l’educació artística i en concret la musical. Enguany, el projecte es concreta en la col·laboració del grup d'infants de 9 a 11 anys del Centre Obert i el grup de vent de petits de l'escola de música, amb la mateixa franja d'edat.

Durant les properes setmanes, les infants prepararan un repertori de cançons que mostraran en concert el dia 8 d'abril a la Casa de Cultura, per tal de visualitzar el projecte. El repertori i les activitats que es treballaran giren al voltant de la figura del forner, com artesà del pa. En aquest cas, la responsable de l'activitat serà Mireia Besora, que estarà acompanyada per monitors del centre obert i dels professors del grup de vent, Enric Tudela i Sergi Raya.

Projecte Escola Oberta

El projecte Escola Oberta es va crear fa tres anys i fa una aposta per acostar a l'escola tot tipus d'alumnes: des dels que només volen participar en un cor o un grup d'instrumental Orff, als que participen d'un taller de curta durada com aquest mateix. D’aquesta manera, es busca teixir complicitats amb altres entitats i centres educatius de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: