Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'adjudiquen les obres del futur gimnàs de l’escola de Riudecanyes

El gimnàs s'ubicarà en un terreny annex al CEIP Sant Mateu i es preveu tenir-lo enllestit abans de finalitzar aquest any

El futur gimnàs serà a més un espai polivalent que podrà utilitzar l'Ajuntament de Riudecanyes i les entitats del municipi en horari extraescolar El futur gimnàs serà a més un espai polivalent que podrà utilitzar l'Ajuntament de Riudecanyes i les entitats del municipi en horari extraescolar CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 31 Agost 2018 08:39

L’empresa Edificacions i Reparacions Tarraco SL serà l’encarregada de l’execució de les obres del futur Gimnàs del CEIP Sant Mateu de Riudecanyes. Així ho ha determinat la mesa de contractació que, adjudicant les obres aquest passat 23 d’agost, dóna llum verd a aquest projecte necessari per al municipi. L’import econòmic d’adjudicació és de 199.650 € dels quals el govern de la Generalitat n’aportarà 50.000 i la resta serà assumida per l’Ajuntament de Riudecanyes.

L’empresa adjudicatària iniciarà les obres en breu i les previsions passen per tenir-les enllestides abans de finalitzar aquest any. El futur gimnàs, que tindrà una superfície de 450 m2 i s’ubicarà a un terreny annex al centre educatiu, serà a més un espai polivalent que podrà utilitzar el consistori de Riudecanyes i les entitats del municipi per algunes activitats en horari extraescolar.

La primera pedra del futur gimnàs es va col•locar el passat mes de maig i s’hi va incloure una capsa del temps que contenia diversos objectes per a recordar la data com ara dibuixos i fotos, un diari del dia i objectes diversos vinculats al col•legi i al món educatiu. L’acte de la col•locació va coincidir amb l’acte que organitzava l’AMPA del CEIP Sant Mateu, una pintada d’un mural de la pista de l’escola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: