Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Com treure més suc a la teva guitarra?

La Capsa de Música de Tarragona ofereix aquest dissabte 26 de maig, a les 10h, un Clínic formatiu per a baixistes i guitarristes

L'objectiu del "Clínic" formatiu és obrir als músics un món de possibilitats molt gran amb el seu instrument, bé sigui una guitarra o un baix elèctric L'objectiu del "Clínic" formatiu és obrir als músics un món de possibilitats molt gran amb el seu instrument, bé sigui una guitarra o un baix elèctric CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 17:39

'Música Sensible' és un dels nous projectes de l'Associació de Musics de Tarragona (aMt) del 2018, i que té com a objectiu obrir als músics un món de possibilitats molt gran amb el seu instrument, oferint-los un Clínic d’alta intensitat de guitarra i baix elèctric impartit pels músics Andoni Díaz i Carlos Rojo de la banda tarragonina TCTT.

La Capsa de Música de Tarragona oferirà aquest dissabte 26 de maig, a les 10h, un Clínic formatiu per a baixistes i guitarristes. El preu de les inscripcions és de 5€ o gratuït per als socis de l'aMt, amb inscripció prèvia al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Al clínic es treballaran aspectes de tècnica, legato, arpegis, so i harmonia.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: