Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

International Paper adquireix una nova planta d'embalatge de cartró ondulat a Valls

Es tracta de Cartonatges Trilla SA, que compta actualment amb un centenar de treballadors

Cartonatges Trilla, SA passarà a dir-se International Paper Valls, SA Cartonatges Trilla, SA passarà a dir-se International Paper Valls, SA ARXIU / CARTONATGES TRILLA SA
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 03 abril 2021 10:19

International Paper, empresa líder global en la producció d'embalatges renovables a base de fibres, ha anunciat l'adquisició d'una nova planta de cartró ondulat a Catalunya. Es tracta d'Cartonatges Trilla, SA, ubicada al polígon industrial de Valls. Aquesta nova instal·lació ha passat a formar part d'International Paper, des de l'1 d'abril, i permetrà a la companyia ampliar la seva presència a Catalunya, on ja opera amb dues plantes. Una ubicada a Castellbisbal, ​​i una altra a Montblanc.

Cartonatges Trilla, SA, que passarà a dir-se International Paper Valls, SA, va ser fundada el 1958, té 100 empleats i compta amb una onduladora i diverses línies de conversió modernes (cartró ondulat) que inclouen impressió d'alta qualitat i un espai per a embalatges especials .

A més d'aquesta planta a Catalunya, l'empresa ha anunciat també l'adquisició d'una altra planta: La Gaviota, S.L., situada a Griñón, Madrid.

Interior de la planta de Cartonatges Trilla SA (ara Paper Valls SA): 

Cartonatges Trilla interior

Adquisicions estratègiques

Els embalatges de cartró ondulat són un negoci estratègic per International Paper a Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA); per això, amb aquestes operacions, l'empresa busca seguir reforçant la seva posició a l'Estat espanyol.

Eric Chartrain, vicepresident i director general de l'negoci d'embalatges de cartró ondulat de International Paper a EMEA, ha assenyalat que "la demanda de caixes de cartró està augmentant a bon ritme, de manera que aquestes adquisicions incrementen la dimensió i la densitat del nostre negoci de caixes de cartró ondulat a la Península Ibèrica i, d'aquesta manera, reforcen la nostra posició avantatjosa per servir a mercats atractius. Aquestes dues plantes són negocis locals consolidats, els seus moderns equips i la ubicació estratègica permetran International Paper oferir encara més solucions d'embalatges d'alta qualitat als clients dels segments d'indústria, de fruites i verdures fresques, i del creixent segment de comerç electrònic " .

El valor de l'operació no s'ha donat a conèixer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: