Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fundación Repsol convoca un nou Fons d'Emprenedors per donar suport a les "startups" d'energia

Els projectes seleccionats de petites i mitjanes empreses rebran suport econòmic de fins a 144.000 euros en un any, formació, assessorament i accés a possibles inversors

La Fundación Repsol llança una nova convocatòria del seu Fons d'Emprenedors La Fundación Repsol llança una nova convocatòria del seu Fons d'Emprenedors REPSOL
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 17:42

Fundació Repsol posa en marxa la setena convocatòria del seu Fons d'Emprenedors per donar suport a les millors startups que ofereixin solucions innovadores en l'àmbit de l'energia, la mobilitat avançada, l'economia circular i els nous materials per a la indústria energètica i química. Els emprenedors que vulguin participar podran presentar les seves propostes, des d'avui i fins el 12 de març de 2018, a través de fundacionrepsol.com.

El Fons d'Emprenedors dóna suport startups en dos nivells de desenvolupament. En l'àmbit de 'Projectes', s'adreça a les startups més madures però que no han arribat encara a la fase plenament comercial i en l'apartat 'Idees', a aquelles startups que estan validant la seva tecnologia o model de negoci.

Les propostes que resultin seleccionades rebran suport econòmic, formació especialitzada, assessorament per part d'un equip de mentors i accés a possibles inversors. Aquest suport no implica cap tipus de participació en el capital de l'empresa ni cessió de drets de propietat intel·lectual per part de Fundació Repsol.

El procés d'acceleració té una durada d'un any, que per al cas dels projectes podrà prorrogar-se per un segon any. Per al desenvolupament empresarial dels projectes, el Fons ofereix fins 144.000 euros durant un any. En el cas de les idees, es recolzen amb 2.000 euros al mes durant 12 mesos.
 
Qui pot participar-hi?

La convocatòria s'adreça a petites i mitjanes empreses, encara que també poden participar persones físiques que encara no tinguin constituïda la seva empresa.

L'acceleradora de Fundació Repsol dóna suport a startups que treballen en solucions innovadores en diferents àmbits: Digitalització i mobilitat, amb propostes innovadores que creïn valor per a les persones; Nous materials per a la indústria química i energètica, la construcció, la llar o el transport; Economia circular; i Millora de l'eficiència energètica i / o processos en operacions en la indústria energètica i química i en exploració i producció.

El Fons d'Emprenedors en xifres

Fundació Repsol, a través del seu Fons d'Emprenedors, busca donar suport de forma eficaç als emprenedors que contribueixen amb les seves innovacions a la construcció d'un model energètic més sostenible. Després de sis edicions, són ja un total de 43 les startups accelerades, que han aconseguit més de 16 milions d'euros en inversió i finançament i han registrat més d'una trentena de patents.

En les convocatòries realitzades des del seu llançament el 2011, s'han rebut més de 2.400 propostes. Els seleccionats d'aquesta convocatòria es donaran a conèixer en el tercer trimestre de 2018. L'any passat, es van seleccionar un total de vuit startups, quatre en la categoria d'idees i quatre projectes. Cal destacar que la meitat de les iniciatives recolzades provenien d'altres països: Portugal, Noruega i el Regne Unit. La resta eren de Barcelona, ​​Bilbao, Cantàbria i Tarragona.

Més informació i bases de participació en fundacionrepsol.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: