Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ràdio Cambrils oferirà un programa especial amb escriptors locals per Sant Jordi

L’espai es retransmetrà dissabte a les 12 i a les 18 hores des del port, al costat de les parades de roses, llibres i entitats

Imatge d'arxiu d'un programa de Ràdio Cambrils emès des del port Imatge d'arxiu d'un programa de Ràdio Cambrils emès des del port AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 22 abril 2022 21:27

Ràdio Cambrils durà a terme aquest dissabte un programa especial per celebrar la Diada de Sant Jordi. Serà al passeig del Port, al costat de les parades de roses, llibres i entitats que també s’instal·laran en aquesta ubicació. El programa durarà quatre hores i estarà dividit en dues parts: la primera començarà a les 12h del migdia, i la segona a les 18h de la tarda.

L’espai inclourà dues tertúlies amb escriptors locals. Hi participaran Rosana Andreu, Ramon García Mateos, Cristina Sierra, Dolors Alabau, Germán García Martorell i Rosa Pàmies. A més, es farà una versió especial de ‘Passem pàgina’, el programa quinzenal de literatura de l’emissora municipal amb els col·laboradors Andreu Dalmau i Oriol Castro, que tindrà com a convidat l’autor cambrilenc Jordi Ledesma.

Així mateix, també s’entrevistarà l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i es donarà veu a llibreters, floristes, paradistes i al públic en general. Finalment, cal destacar que el grup reusenc Plombiers interpretarà un parell de cançons en format acústic del seu darrer disc, ‘El club dels covards’.

Sorteig de productes de la Cooperativa

Ràdio Cambrils vol celebrar el retorn a la normalitat de Sant Jordi, i per això farà un sorteig però no a través de les xarxes socials com és habitual sinó de manera presencial. El premi és un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Les persones que vulguin participar-hi només hauran d’apropar-se a l’estand de la ràdio municipal i omplir una butlleta amb el seu nom i un telèfon de contacte. El sorteig es durà a terme al final de l’espai.

Aquest programa especial és possible gràcies a la col·laboració de Comaigua, Repsol, la Diputació de Tarragona i la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: