Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència sobre Mañé i Flaquer i la seva visió de les relacions Catalunya-Espanya

La xerrada sobre el periodista i escriptor de Torredembarra tindrà lloc aquest dilluns 29 d'octubre, a les 19h, al Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona

Il·lustració d'un llibre de Mañé i Flaquer, arran de la seva estada a Portugalete (Biscaia) Il·lustració d'un llibre de Mañé i Flaquer, arran de la seva estada a Portugalete (Biscaia) ARXIU / INFOCAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Octubre 2018 08:51

En el marc de la celebració del XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, aquest dilluns 29 d’octubre, a les 19 h, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona, tindrà lloc la conferència 'Les relacions Catalunya – Espanya, segons el periodista i escriptor Joan Mañé i Flaquer', a càrrec de Jordi Bou Ros, doctor en Història Contemporània.

Joan Mañé i Flaquer (Torredembarra, 1823 – Barcelona, 1901) es va traslladar a Barcelona als vint anys i va col·laborar en mitjans de comunicació com “La Discusión” i “El Ángel Exterminador” i va dirigir “La Lira Española”. També va arribar a ser director del “Diario de Barcelona” i va guanyar la càtedra de Llatí i Castellà a la Universitat de Barcelona. Les seves obres més destacades són: “La revolución de 1868 juzgada por sus autores”, “La paz i los fueros” i “El oasis: viaje al país de los fueros (Provincias Vascongadas y Navarra).

Aquesta xerrada l’organitzen la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura, i compta amb la col·laboració de Repsol.

S’obsequiarà els assistents amb un exemplar d’una publicació que es va editar l’any passat, amb motiu de la trentena edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. Aquest llibre, amb introducció de Jordi Bou, apropa el lector a la figura del periodista torrenc de la mà de qui fou el seu secretari personal, Joan Maragall.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: