Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Valls va de Moda' celebra la primera jornada al carrer de la Cort

Les pròximes desfilades i activitats comercials tindran lloc els dissabtes 11, 18 i 25 de maig als carrers Jaume Huguet, Germans Sant Gabriel i Avenir

'Valls Va de Moda 2024' va presentar les novetats dels establiments del carrer de la Cort 'Valls Va de Moda 2024' va presentar les novetats dels establiments del carrer de la Cort Fotografies: VISITA VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Mai 2024 11:06

El carrer de la Cort es va omplir aquest dissabte de moda en la primera jornada del 'Valls Va de Moda 2024', una nova edició que transforma el Valls Fashion Day per ampliar-lo a 4 desfilades i arribar a totes les zones comercials. Els establiments protagonistes que van presentar ahir les novetats de temporada al cor del Centre Històric van ser Pluvinet, Òptica Salas, Concrete, Joieria Tomàs, Elena Lenceria i Terra d'Espardenyes.

Valls de Moda 24 parella

Desfilada al carrer de la Cort, aquest dissabte (Visita Valls)

Totes les desfilades començaran a les 17:30h i es preveu que s'allarguin unes dues hores, fins a les 20:00 h. La segona, dissabte 11 de maig, tindrà lloc al carrer Jaume Huguet, on es podran veure les propostes de Fausto, Cortés, Positivo Man, Les Coses de Marina i Flors Nino. Dissabte 18, la desfilada es traslladarà al carrer dels Germans Sant Gabriel amb Encants a Mida, It's Man, Peuets, Calçats Samper i la Cistelleria Roca. I l'última d'aquestes quatre serà el dissabte, dia 25 de maig al carrer Avenir, amb la participació de la Joieria Piñas, Le Coquet, Òptica Salas i Repunts.

Valls de Moda 24 grup

'Valls Viu la Moda 2024' va viure la primera jornada al Centre Històric (Visita Valls)

El 'Valls Viu la Moda' és una activitat organitzada per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament amb la participació de Comerç de Valls i Lagom Events and More. La darrera edició es va centralitzar al Pati on al llarg d'un sol dissabte van participar més de 50 models i van omplir de gent la plaça. En aquesta ocasió es busca dinamitzar aquesta diada de moda i comerç diversificant les actuacions i l'acció de les botigues durant els diferents dissabtes del mes i així donar mes protagonisme a cada vesprada a l'oferta comercial d'establiments de moda del conjunt de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: